گزارش| سورتینگداران به جان مرکبات سبز شمال افتادهاند
در چند سال اخیر و با تحریک سورتینگداران برای چیدن زودهنگام مرکبات به ویژه نارنگی و پرتقال؛ این محصول هنوز رنگ زرد و نارنجی به خود ندیده از درخت جدا میشود در حالی که ویتامین C آن کامل نشده است.
به گزارش از بابل، کشاورزان زحمتکش مازندران بعد از فارغ شدن از مراحل سنگین کاشت، داشت و برداشت برنج، این بار و در سرمای پاییزی خود را برای برداشت مرکبات و به خصوص پرتقال آماده میکنند.
گرچه نارنگی از جمله محصولات زودرس در نوع مرکبات است و در اوایل فصل پاییز وارد بازار میشود اما همه ما خوب میدانیم که رنگ مختص مرکبات نارنجی و یا زرد است و این محصول تا به این رنگ نرسیده باشد مهمترین ویتامین موجود در پرتقال یعنی ویتامین C آن کامل نشده است؛ هر چه نارنجی بودن مرکبات پررنگتر باشد این میوه خوش مزهتر و با کیفیتتر خواهد بود.
در سالهای اخیر و با زیاد شدن سورتینگداران در استان و حتی در روستاهای مازندران که باغ و جمعیت بیشتری دارند و به ویژه شهرستان بابل برداشت محصول هم زود آغاز میشود؛ باغداران زحمتکش بعد از خاطره تلخ سرمازدگی گسترده در سال 95 و فاسد شدن تمام محصولاتشان در آنسال اقدام به زود چیدن محصول و نگهداری در انبارهایشان میکنند، اما در چند سال اخیر و با تحریک سورتینگداران برای چیدن زودهنگام مرکبات به ویژه نارنگی و پرتقال؛ این محصول هنوز رنگ زرد و نارنجی به خود ندیده از درخت جدا میشود.
منبع:
https://bookmarketmaven.com/story16532384/icebet-site
https://iowa-bookmarks.com/story11872972/icebet-site
https://johsocial.com/story6271562/icebet-site